Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

måndag 25 april 2011

Några bilder på Devil =)



Vacker han är våran pojke, även om posen kanske inte är den bästa =)

Snart ska jag gå blodspåret med Monster, det har fått "verka" ett par timmar nu så strax bege vi oss ut =) Hoppas hon tar det, jag har gjort det ganska så svårt så det ska bli spännande ! Hon har inte spårat blodspår på över ett år !
I kväll ska vi grilla med svärmor och Fredriks syskon, och nyss har mamma varit här och fikat med mina småsyskon. Har träffat hela familjen hela påsken, Trevligt !

1 kommentar:

  1. Söta Devil! Grattis till framgångarna. Hoppas det gick bra med spåret :)

    /Renée och Minna

    SvaraRadera