Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

fredag 1 april 2011

Devil hälsa på hos grannen = )



Det fanns en snäll chihuhuahua att leka med =)


Och en rolig PIP-anka = )

Väl hemma igen va det dax att leka med sin älskade TIGER !

Nu ska vi gå till fotbollsplanen och träna lite på "stanna" och lite inkallning. Snart blir det hårdträning inför utställningssäsongen oxå = )
Sitter och fundera lite på om jag skulle dra ihop en träningsgrupp så man slipper träna själv. Man kanske kan vara ett gäng som träffas en gång i veckan och träna på lite olika saker, spårar, prata skit och dricker kaffe, det vore rätt skoj. Ska se om jag ta tag i det hela. Är fortfarande ganska så trött och slö av mej av den nya medecinen, men det ska väl vända snart hoppas jag. Tur man har en valp i alla fall, annars hade man aldrig kommit upp på morgonen !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar