Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

söndag 17 april 2011

Hundutställning i Moheda idag !

Japp, Min & Devils premiär började med BIR valp med HP =) Och Micro blev BIR veteran med HP =) Dock vart vi oplacerade i finalringen, men jag är supernöjd !Devil är så duktig, och rolig att jobba med ! an skötte sej kanonbra ! På Fredag är det utställning igen somgäller, på samma plats men med andra arrangörer och domare.
Våra urgulliga valpköpare va där och visade upp lilla Embla oxå, hon är verkligen såå himla fin, och en kopia av sin mamma Tazza =) Tack till Magnus & Jenny som va barnvakter !
Bilder kommer senare, Nu ska vi vila efter en lång dag !

2 kommentarer:

  1. Stort grattis till de fina placeringarna! Kul att det gick så bra! Lycka till på fredag :)

    SvaraRadera
  2. Jättegrattis! Vad roligt att det gick så bra. Lycka till i fortsättningen.

    http://hundisthlm.blogg.se

    SvaraRadera