Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

måndag 4 april 2011

Första dagen på utbildningen

Första dagen på hunddagisutbildningen är avklarad ! Man är helt slut i huvudet av all information man ha fått ta in.. Har suttit 7 timmar och lyssnat på en föreläsning om Etologi, mycket intressant vill jag säga ! Finns så mycket jag skulle vilja berätta som jag har lärt mej idag, men är helt slut.. Måste smälta allt först =)

Få se om jag orka ta en träningspass med Devil sen, hoppas få tillbaka lite energi nu när jag har ätit och suttit här en stund. Devil va med på kursen halva dagen, han skötte sej jätte bra men tyckte att det va väldigt tråkigt att behöva sitta still. När han väl gav upp så somnande han så fint =) Mycket bra passivitetst övning bland alla människor och hundar. Han försökte roa sej på sitt vis med att tugga lite på möblerna, sen la han sej på rygg och somnade =) Givetvis tyckte många att han va väldigt söt & duktigt !

På lunchen hämtade vi de andra hundarna hemma, köpte baguetter och läsk och åkte till travbanan så hundarna fick leka av sej medans vi lunchade. Mycket smidigt !

Här kommer lite bilder på Bobbi som har hittat en liten solfläck, på armstödet på soffan - och vad gör man inte för lite sol :P


1 kommentar:

  1. hej! ja berätta gärna vad de sa om etoligin :) kul att devil var så duktig :) hihi det där md att hunden lägger sig var som helst där solen skiner in det stämmmer också bra in på vår förra hund ( en kinesisk nakenhund) hihi.ha det så bra. kram bibbi å ozzy

    SvaraRadera