Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

måndag 18 april 2011

Kritikerna från Utställningen =)

DEVIL - BIR valp, HP
Välpkroppad, stabil hane. Vackert huvud, mörka ögon. Bra hals & rygg. Välutvecklat förbröst. Välvinklad bak & fram. Härlig benstomme. Rör sej med knappt steg fram, parallelt fram & bakifrån. Trevligt temperament !


MICRO - BIR veteran, HP
Välbevarad veteran. Vackert maskulint huvud. Vackra ögon. Bra hals & rygg. Kompakt kropp. Tillräckliga vinklar runtom. Rör sej väl för sin ålder, Välvisad !

Domare till båda två va John- John Jonsson


Här är bilder på vackra Embla som vi har fött upp! Tazza + Bamse valp, 5 månader gammal.
Hon är så himla lik sin mamma,både i utseende och sättet ! En riktigt liten boss med andra ord !


Det blev inte så bra bilder med kameran inne i bollhallen, så en vän till min syster tog några uppställningsbilder på Devil, men jag har inte fått dom än, så dom dyker upp här så småning om=)

Idag har hundarna varit med oss inprincip överallt, Miljöträning på hög nivå ! Jag har jagat lite jägare på XL bygg och fått tag i ett par stycken som är villiga att dela med sej av sina råddjursben och hartassar så vi kan börja blodspåra =) Sen har vi varit hos Jessica & Ola och hälsat på och kvällen avslutades med en Låång skogsprommenad uppe hos pappa med hans hundar. Devil har stulit hallonmunkar hemma hos "farmor" (svärmor) Idag med, han är för söt, klart att han ska ha lite fika oxå =)

Nu laddar vi om för utställningen på Fredag, vi forsätter att träna "stå" - Han är liite problem med att skilja på sitt och stå, så det blir hårdträning hela veckan. Sen ska vi boka möten på olika banker med och försöka få vårat lån..

Jag har varit på specialist Gyn idag med, alltid lika roligt.. eller inte. Dom hittade inga fel denna gången heller, så nästan gång blir det en titthålsundersökning genom magen. Sen har jag fått svar på mina blodprover oxå. Jag va inte glutenallergiker, men däremot har jag blivit laktosintollernat igen.. Palla tänka på vad man äter då ? Så trist. Men men. Livet går vidare ändå, Tack och hej =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar