Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

tisdag 28 juni 2011

BAD !!

DEX







Dex & Dior

Dior är en badkruka ! därav alla bilder på land, fick bara i henne i vattnet en gång:P





Devil & Dex


Devil






Bobbi vill inte bada, men springa det kan hon !

Efteråt måste man såklart fika =) Med på bild är Anns manchesterterrier "Zorba"


Eftersom gamla Micro har varit med mej på jobbet i natt så va han väldigt trött så han fick stanna hemma och vila sej =) Efter badet provade vi att valla får med aussien, bilder från det kommer =)





1 kommentar:

  1. Åh vad härligt det ser ut! Fint badställe ser det ut att vara, såna växer inte på träd! Vad lik Devil är min lilla Minna, fast man ser tydligt skillnad på hane och tik. Han ser mycket större ut. Ska bli roligt att ses i helgen och kolla om det skiljer något eller om det bara ser ut så på bilderna!

    SvaraRadera