Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

tisdag 14 juni 2011

Fullt ös idag !

Jobba, hem å leta katt, åka till vet för att kastrera katt & hund, hem. Lägga blodspår, fixa barnvakt,gå blodspår ! Phu ! och i morgon ska jag jobba natt =)
Fick förfrågan om att träna upp två jakthundar( jämthundar) så idag testade vi dom med mycket bra resultat och en nöjd husse. Dom är så snygga ! ska ta kort på dom nästa gång. Karlsson har repat sej bra efter sin kastrering, han är lite vinglig men han verka mår bra. Micro slapp att bli chippad, skulle göra en kemisk kastrering på honom men så sa veterinären att det finns en vätska oxå, en vanlig P spruta. Mycket billigare men samma effekt och givetvis en liten nål bara. Jag hade sån ångest över den grova chipnålen så jag blev så glad när hon sa att det fanns P-spruta även för hanhundar =) Ska bli intressant att se hur det fungera sen när tikarna börja löpa =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar