Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

onsdag 8 juni 2011

Utställning i Värnamo =)



Utställningen i Värnamo va jätte fin ! Ett riktigt bra engagemang får jag lov att säga=) Riktigt varmt va det med vi hittade skuggplats och hade med oss utställningstältet som förövrigt bara ville blåsa iväg :p Devil blev BIRvalp med HP & oplacerad i Biset, men han skötte sej kanonbra med tanke på värmen ! Ringsekreteraren skrev som en kratta, men jag ska försöka tyda kritiken:

Mycket vacker hanvalp, mycket bra helhet. Välskuret huvud som dock kunde ha mer utfyllt norparti.Stark hals. Parralell fin front. Välutvecklat förbröst för åldern, djupt bröst. Tillräckliga vinklar fram & bak. Fina tassar. Kraftfullt starkt ländparti. Rör sej harmoniskt från alla håll. Fin päls, god lyster, utmärkt temperament ! Välvisad ! BIR HP

Domare: Mirko Lundén



Vackra Embla va oxå med ( en av våra uppföda chitikar) Hon lekte och hade skit kul i ringen, och riktigt fin har hon blivit ! Men tyvärr har hon just nu ett litet litet underbett -valptänder som spökar.. Så hon fick inget pris alls =( Men matte ska dra ut tanden så får vi hoppas att bettet växer till sej igen, för vilken skönhet hon är!!







(= OCH !! i Söndags morse blev jag faster, till söta lilla Signe =)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar