Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

fredag 1 juli 2011

Valla Får

Som sagt så testade jag hur mycket vall det va i hundarna.. Så här blev det :
DEVIL: va livrädd för fåren och och sprang ut från hagen:p
DEX: struntade fullständigt i dom. Han har bara ögon för matte =)
DIOR: vallade på som bara den ! Hon gjorde allt för att hålla ihop flocken ! Så himla duktig =)

Nu kanske jag tar död på myten, om att miniaussien är en avlad sällskapshund som varken har någon vall eller bruks i sej :P Hon är en riktig arbetshund !








3 kommentarer:

  1. ozzy ska valla på tisdag :D får se vad han tycker om dom djuren hihihi. det återstår att se ;)

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul! Jag vill också testa på hur Minna är med vallning. Hon är van vid fåren hemifrån, men jag har inte låtit henne valla än eftersom fåren, hon och jag är oerfarna... :P
    Roligt att den lilla var bra med fåren!

    SvaraRadera
  3. Hej va roligt, Party hade typ samma reaktion som Devil.. Men Eike sa att Narni areagerade på samma sätt när hon var mindre och gjorde ett bra jobb sen när hon blev äldre ;) Så vi får hoppas på det :)

    SvaraRadera