Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

måndag 2 maj 2011

Tillbaka igen =)

Okej, det har varit ganska dålig uppdatering nu, det är inte så att jag har haft mycket att göra precis, men jag har haft så fruktansvärt ont i händerna så jag har bara inte orkat.. Jag har fortfarande ont, så det blir mest bilder än text.

Devil va på sin fjärde utställning igår i Jönköping, och han slutade som BIR valp med HP och Best In Show Reserv ! =) Tjoho ! han är så duktigt. Och våran uppfödda Embla gjorde sin utställningsdebut som BIR valp med HP ! Stort Grattis till Frida & Andreas !

- Här får ni Devils kritik -
Tilltalande valp, bra huvud & utryck. Korrekt öron ans. Bra hals & överlinje. Bra skuldra. Välvinklad fram & bak. Rör sej med bra steg runt om. Helhetsintryck: Mycket bra !

Domare: Johan Hjertberg.








<3 Glädje Pussar <3


Det va riktigt kallt att sitta å vänta på finalen..


Vackra Embla, med sin duktiga matte Frida =)



- Emblas kritik -

Bra typ, liten nätt femenin tik med ett bedårande huvud och uttryck. Välvinklad fram och bak. Rör sig väldigt bra för sin ålder.
MKT Lovande!

4 kommentarer:

  1. stort grattis till de fina resultaten :D kram i från bibbi å ozzy

    SvaraRadera
  2. Åh vad duktiga ni är! Väldigt bra kritik och roligt att se bilder på fine Devil! Han går ju bra varenda utställning!

    Kul med din uppfödning också - stolt uppfödare måste du vara. Duktig köpare!

    När är nästa utställning nu då?

    Kram från Renée och Minna

    SvaraRadera
  3. GRATTIS :D:D

    SNYGGT JOBBAT!!!!

    många kramar

    SvaraRadera
  4. Grattis! Vad roligt att det gick så bra.

    SvaraRadera