Vi föder upp raserna Australian Shepherds & Mexikansk Nakenhund i en liten skala i hemmiljö. Vi har ca 2 kullar om året, och valparna som växer upp här, bo inne med oss och vänjer sig vid allt som hör vardagen till. Vi tränar viltspår & lydnad och åker på en hel del hundutställningar. Hundarna bor och lever med oss inne. Dom sover i sängen, ligger i soffan och följer mer än gärna med oss på äventyr när vi ska åka bil. Vi prioritera friska, glada, trevliga trygga och rastypiska hundar som fungerar så väl i hemmet som på tävlingsplan. Är du intresserad av en valp från oss är du varmt välkommen att höra av dej via mail eller telefon =)

lördag 5 januari 2013

Årets första inlägg =)

Nu har vi internet så förhoppningsvis kommer jag bli bättre på att uppdatera bloggen =)
Karma & Troya har nu flyttad till sina fodervärdar och det kändes jätte bra ! Dom kom båda till mycket bra hem, där tid & engagemang finns för att vidare utveckla dom =) Jag får bilder och information regelbundet på dom och det är väldigt roligt =)

Lilla Gaby (Wunderbaums Gabrielle Solis) söker dock fortfarande nytt hem. Båda hennes syskon har redan flyttat. Hon är 10 veckor gammal och en riktig liten prinsessa !



I mars planera jag att åka till Malmö och tälla ut Devil, Noomi och eventuellt Unique.

Vi planera inga valpar i år än så länge som det ser ut nu, men kanske senare i höst.

däremot planera vi att anlagsprov för Devil och start i lägre klass spår och lydnadklass ett. Han ska förhoppningsvis oxå bli KORAD i år. Med Noomi så planera jag att starta henne i lägreklass spår och eventuellt ge mej in i bruksgrenarna. Karma & Unique ska vi jobba stenhårt med ringträning nu så dom kan börja ställas aktivt under våren/sommaren.

Vi har oxå planerat in vårens kurs starter =) se mer på våran företagssida - www.smalandshundcenter.blogspot.com

GOD FORSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA VÄNNER =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar